ΒΙΝΤΕΟ-Καπερνάρος:Ο προϋπολογισμός είναι παραπλανητικός

ΒΙΝΤΕΟ-Καπερνάρος:Ο προϋπολογισμός είναι παραπλανητικός

 

“Θα καταψηφίσω αυτό τον προϋπολογισμό που αποτελεί μια φενάκη. Είναι ένας ψεύτικος και τον γνωρίζετε. Το συνολόγησε ο κ. Βορίδης λέγοντας ότι γνωρίζατε εσείς (σ.σ. Γιώργος Μαυραγάνης) ότι ο προϋπολογισμός του 2013 υπήρξε ένας προϋπολογισμός ύφεσης και εσείς πρώτοι δηλώσατε ότι θα υπήρχε άνοδος της ανεργίας” είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

“Το θέμα είναι ότι με αυτόν τον προϋπολογισμό του 2014 αυξάνετε τους φόρους ενώ εσείς συνομολογείτε ότι ο λαός κατέστη φτωχότερος γιατί αυτό το αποδεικνύουν οι αριθμοί” τόνισε. 

 

Ο κ. Καπερνάρος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει προστατεύσει την πρώτη κατοικία “Τι θα κάνετε; Δεν είναι δυνατόν να συζητήσουμε το φορολογικό νομοσχέδιο μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού. Πως θα προϋπολογίσετε τα έσοδα με το φορολογικό νομοσχέδιο όταν εχει ήδη ψηφιστει ο προϋπολογισμός; Συνεπώς αυτός δεν είναι ο προϋπολογισμός ο άπαξ. Είναι βεβαίον ότι θα φέρεται συμπληρωματικό” είπε. 

Θα τον καταψηφίσουμε, επανέλαβε, “διότι ο προϋπολογισμός είναι παραπλανητικός , ψεύτικος, αίολος και δεν πρόκειται να έχει αποτέλεσμα ως φενάκη”.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ