ΒΙΝΤΕΟ-Καπερνάρος: Να κόψουν τα παλαμάρια…

ΒΙΝΤΕΟ- Καπερνάρος: Να κόψουν τα παλαμάρια…

«Να κόψουν τα παλαμάρια κανονικά, γιατί το πλοίο δεν έχει φύγει» κάλεσε τους υπουργούς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, υπενθυμίζοντας τη δήλωση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, «κόψαμε τα παλαμάρια, το πλοίο έχει φύγει».

Αναφερόμενος στην ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, ο κ. Καπερνάρος τόνισε ότι «ενώ είχε κάνει προγραμματική δήλωση ότι το καλοκαίρι θα μειώσουμε το ΦΠΑ, τώρα αγωνίζεται σε πειραματικό στάδιο».

Παράλληλα κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να ζητήσει τρία πράγματα από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά τη συνάντησή τους.

«Θέλω να απαιτήσει από τον διεφθαρμένο κ. Σόιμπλε τη λίστα των λαδωμένων πολιτικών. Να δεσμευθεί ο κ. Σαμαράς ότι μαζί με τον υπουργό Δικαιοσύνης θα ζητήσει να εφαρμοστεί η αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου που έχει επιδικάσει γύρω στα 70 εκ. ευρώ για τους κατοίκους του Διστόμου από τις ναζιστικές θυριωδίες του ’44. Τέλος να βάλετε ημεροχρονολογία και να ολοκληρωθούν οι έρευνες για τη λίστα Λαγκάρντ και να έχουμε απόφαση σε τρεις μήνες», είπε ο Βασίλης Καπερνάρος.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ