ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος:Θα είμαστε το “αγκάθι” στο Ευρωκοινοβούλιο

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος:Θα είμαστε το “αγκάθι” στο Ευρωκοινοβούλιο

 

“Ανάπτυξη θα υπάρξει από την ώρα που θα ανατρέψουμε τη σημερινή κυβέρνηση των υποτακτικών της Μέρκελ”, τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πτολεμαϊδα, αναφερόμενος στο “νέο αναπτυξιακό πρότυπο” που παρουσίασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

“Ο κ. Σαμαράς άρχισε να υπόσχεται, αλλά καμιά προεκλογική υπόσχεση δεν μπορούν να κρατήσουν αυτοί που υπέγραψαν τα Μνημόνια”, είπε ο κ. Καμμένος και διερωτήθηκε αν στη συγκυβέρνηση έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί στη χώρα τα τρία τελευταία χρόνια. “Η ανεργία στην Πτολεμαϊδα έφτασε στο 70%, είπε, κάθε μέρα που περνά οι εργαζόμενοι φοβούνται για τις δουλειές τους και τα λουκέτα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει το δίλημμα αν θέλουμε την Ελλάδα στην Ευρώπη ή όχι, γιατί “κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει από την Ευρώπη”. “Είμαστε μέλη της Ευρώπης των ίσων και όχι των υποτακτικών και των δούλων. Λέμε ναι στην Ευρώπη των εθνών-κρατών και όχι στην Ευρώπη των τραπεζιτών” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος έστειλε μήνυμα νίκης και ανατροπής στις ευρωεκλογές της Κυριακής και εξέφρασε την πεποίθηση όχι με την ψήφο των πολιτών οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα είναι το “μεγάλο αγκάθι” στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Όπως υπογράμμισε η λύση είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με εκείνους που δεν προσκύνησαν και δεν υποτάχθηκαν στην κ. Μέρκελ.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.