ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: “Failure story και όχι success story”

ΒΙΝΤΕΟΚαμμένος: “Failure story και όχι success story”

«Ο Αντώνης Σαμαράς εξαγγέλλει κάθε χρόνο μία Ελλάδα που δεν υπάρχει. Ακούσαμε ότι απογειώνεται. Η πτήση δεν έγινε ποτέ. Ότι βλέπουμε φως στο βάθος του τούνελ. Σκοτάδι απόλυτο» υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος μιλώντας στη Βουλή για το μεσοπρόθεσμο.

«Έχουμε failure story και όχι success story» είπε, επισημαίνοντας ότι η ΝΔ «έφτασε στο σημείο να κάνει μονταζιέρα και στον πρόεδρο Ομπάμα» για το προεκλογικό της σποτ.

«Αμνηστεύσατε δημάρχους, τα σκάνδαλα του 2004, τα εξοπλιστικά, τα ναυπηγεία, για να μην έχει εμπλοκή ο Ευ. Βενιζέλος, την SIEMENS, την διοίκηση του ΟΑΕΕ, αυτούς που έδωσαν τα δάνεια στα κόμματα», ανέφερε ο κ. Καμμένος «την ίδια στιγμή που έρχονται σκληρά δημοσιονομικά μέτρα, η κυβέρνηση δίνει αμνηστία σε οποιονδήποτε μπορεί να ελεγχθεί σε σκάνδαλα που διαπράττονται».

«Αυτό το σχέδιο ξεκίνησε η κυβέρνηση Παπανδρέου, συνέχισε η κυβέρνησης Παπαδήμου και σφραγίζει η κυβέρνηση Σαμαρά», είπε ο Π. Καμμένος και συνέχισε απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ, «σταματήστε την κατρακύλα. Σταματήστε να νομοθετείτε εις βάρος της χώρας και ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε στάση πληρωμών των τοκοχρεολυσίων απέναντι στο δάνειο που ποτέ δεν πήραμε» ενώ ζήτησε την αξιοποίηση του ορυκτού. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πρότεινε ακόμα μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, αφορολόγητο πετρέλαιο για 2 χρόνια στους αγρότες, άνοιγμα των αγορών.

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ