ΒΙΝΤΕΟ-Καλείται σε απολογία ο Καρχιμάκης

ΒΙΝΤΕΟ-Καλείται σε απολογία ο Καρχιμάκης

Απρόσμενη εξέλιξη με την εμπλοκή του ονόματος του πρώην υπουργού, Μιχάλη Καρχιμάκη, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews και του Real.gr, ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη, η οποία ζητήθηκε από τις ανακριτικές αρχές για το αδίκημα της παραβίασης μυστικών της πολιτείας.

O κ. Καρχιμάκης καλείται να απολογηθεί για ηθική αυτουργία στην κακουργηματική πράξη της παραβίασης μυστικών της πολιτείας, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, από τον 3ο τακτικό ανακριτή Δημήτρη Φούκα, που χειρίζεται την υπόθεση των υποκλοπών και του σχεδίου δολοφονίας κατά του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Όπως αποκάλυψε και η Realnews και το Real.gr, προηγήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος στο σπίτι και στο γραφείο του πρώην βουλευτή.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο δικαστικός λειτουργός ανακάλυψε διαβαθμισμένα έγγραφα με ημερομηνίες, κυρίως από το 2005 έως το 2007. Πρόκειται για έγγραφα που φέρουν “βαθμό ασφαλείας” και φαίνεται να διοχέτευσε στον κ. Καρχιμάκη πρώην υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ