ΒΙΝΤΕΟ-Κακλαμάνης:Τροπολογία από βουλευτές της ΝΔ για τους πλειστηριασμούς

ΒΙΝΤΕΟ-Κακλαμάνης:Τροπολογία από βουλευτές της ΝΔ για τους πλειστηριασμούς

Τροπολογία για τους πλειστηριασμούς με την οποία θα προστατεύεται η πρώτη κατοικία ετοιμάζουν βουλευτές της ΝΔ όπως αποκάλυψε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στο ΣΚΑΪ και παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν τριπλές εκλογές το Μάιο.

«Αν όλο αυτό το πακέτο πραγματοποιηθεί: όχι τρίτο μνημόνιο, όχι άλλο δανεισμό, επιβεβαιώνεται το πρωτογενές πλεόνασμα, επιβεβαιώνεται η δέσμευση ότι δίνουμε από 50 ευρώ στους ένστολους και τους χαμηλοσυνταξιούχους και συζητά πλέον η Ευρώπη για το χρέος που είναι το μεγάλο αγκάθι, πιστεύω ότι καλύτερη πολιτική συγκυρία για την κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να υπάρξει και ενδεχομένως να υπάρξουν τριπλές εκλογές» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, λέγοντας ότι ο ίδιος αν έχουν συμβεί όλα αυτά αυτό θα πρότεινε.

Την ίδια στιγμή, εξέφρασε την αντίθεση του στο θέμα των πλειστηριασμών και υπογράμμισε ότι δεν θα ψηφίσει έναν νόμο με τον οποίο θα κινδυνεύει η πρώτη κατοικία. Ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι  υπάρχει έτοιμη τροπολογία από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με αυτήν, εξήγησε, το καθεστώς που προβλέπεται με το νόμο Κατσέλη παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2015 και προστατεύει την πρώτη κατοικία ενώ παράλληλα, δίνεται το δικαίωμα στις τράπεζες και στο κράτος να προσφύγουν στο Μονομελές Πρωτοδικείο. Δηλαδή θα μπορεί να παρέμβει η δικαιοσύνη για τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία.

Δείτε το βίντεο του Σκάι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ