ΒΙΝΤΕΟ-Κακλαμάνης: Δεν κάνω πίσω

ΒΙΝΤΕΟ-Κακλαμάνης: Δεν κάνω πίσω

 

«Όσοι ευελπιστούν ότι θα κάνω πίσω να το ξεχάσουν», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα είναι unfair απέναντι σε ανθρώπους που ήδη τον πλαισιώνουν.

Μιλώντας στο Action24, ο κ. Κακλαμάνης αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργο Καρατζαφέρη και ότι μίλησε και με τον κ. Ζώη όπου αναμένεται να υπάρξει επίσημη τοποθέτησή του για το αν θα τον στηρίξουν μέσα στις επόμενες μέρες δεδομένης και της εξέλιξης με την Αλεξία Έβερτ που αρνήθηκε να είναι υποψήφια δήμαρχος στον Δήμο Αθηναίων με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό».

Όσον αφορά στον αντίπαλό του Γιώργο Καμίνη, ο Νικήτας Κακλαμάνης σημείωσε ότι «ούτε ήταν ούτε είναι ανεξάρτητος και την προηγούμενη φορά στηρίχθηκε από την ΔΗΜΑΡ και το πανίσχυρο τότε ΠΑΣΟΚ».

«Ο μόνος μη υποστηριζόμενος από κόμμα είμαι μόνο εγώ», συμπλήρωσε.

Για τις δηλώσεις του νυν δημάρχου Γιώργου Καμίνη ο οποίος έκανε λόγο για εξυγίανση στα οικονομικά του δήμου, ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ότι όταν παρέδωσε τον δήμο τον παρέδωσε με πιστοποιητικό από την  Moody’s Α1 μεγαλύτερο από την κεντρική κυβέρνηση, «σήμερα είναι μία σκάλα πάνω απ’ αυτό που λένε οι οικονομικοί συντάκτες σκουπίδια».

Για τον υποστηριζόμενο από το ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων είπε ότι δεν τον γνωρίζει και πως θέλει να ακούσει τον λόγο του, να ακούσει τις προτάσεις για τον δήμο Αθηναίων και μετά θα τον κρίνει.

Τέλος, ο κ. Κακλαμάνης δεν έκρυψε ότι τον φοβίζει το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών καθώς, όπως είπε, η Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να υπολογίσει μόνο τα ποσοστά που θα λάβει μόνη της, αλλά και τα ποσοστά που θα λάβει και το ΠΑΣΟΚ.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να υπολογίζει μόνο τα του οίκου της αλλά και του συγκατοίκου της», είπε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ