ΒΙΝΤΕΟ- Η Παπαρήγα μιλάει στους απεργούς του ΜΕΤΡΟ

ΒΙΝΤΕΟ- Η Παπαρήγα μιλάει στους απεργούς του ΜΕΤΡΟ

 

Στο πλευρό των εργαζομένων του ΜΕΤΡΟ τάχθηκε η Αλέκα Παπαρήγα κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στους απεργούς, καλώντας τους να «μην υποκύψουν στους εκβιασμούς και στους εκφοβισμούς».

«Δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα, τίποτα που να οδηγεί τον εργαζόμενο να δεχθεί να χάσει τα δικαιώματά του, να μειωθεί ο μισθός του και την ίδια ώρα να πληρώνει χαράτσια», ανέφερε η κα. Παπαρήγα, η οποία επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, ανέφερε ότι «οι θυσίες που ζητούν από τον ελληνικό λαό δεν είναι προσωρινές», προσθέτοντας ότι «αν κάνουμε σήμερα ένα βήμα πίσω, θα μας κολλήσουν στον τοίχο».

«Σε λίγο καιρό θα γίνουν όλοι φοροφυγάδες, όχι από πείσμα, αλλά γιατί δεν έχουν να πληρώσουν», σημείωσε η κα Παπαρήγα, υπογραμμίζοντας ότι «το μήνυμα από τον αγώνα είναι να τον μετατρέψουμε σε πανελλαδικό κίνημα».

«Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στα μέσα συγκοινωνίας από ιδεολογία, από πίστη, από γνώση ότι σ’ αυτό τον τόπο δεν μπορεί να γίνει τίποτα δίχως τον εργατικό μόχθο, δίχως την προσφορά των εργαζομένων. Να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς και στους εκφοβισμούς. Να σταθούμε όλοι σαν μια γροθιά» κατέληξε η κ. Παπαρήγα.

 

Δείτε το βίντεο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ