Βίντεο-Η ομιλία Μιχαλολιάκου για το αγροτικό

Βίντεο-Η ομιλία Μιχαλολιάκου για το αγροτικό

 

Την ανάγκη να στηριχθούν οι αγρότες με έργα και όχι με λόγια και «μικροπαροχές» επεσήμανε ο γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο κ. Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε «ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας» τον πρωτογενή τομέα, υπενθυμίζοντας ότι αυτός ήταν που έσωσε το έθνος πολλές φορές στο παρελθόν. «Εάν τρέξουμε να σώσουμε τους αγρότες, δεν θα σώσουμε τους αγρότες αλλά αυτοί την Ελλάδα.», είπε ζητώντας επιστροφή στην αγροτική παραγωγή έναντι οποιουδήποτε τιμήματος.

Την ίδια στιγμή, επιτέθηκε σε όλα τα κόμματα που διακυβέρνησαν τη χώρα ότι όλα αυτά τα χρόνια αντιμετώπιζαν τους αγρότες σαν ψηφοφόρους, σαν «εκλογική πελατεία» και όχι ως «ραχοκοκαλιά  του έθνους».

Ο κ. Μιχαλολιάκος διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν η Ελλάδα να κάνει αθρόες εισαγωγές κηπευτικών από χώρες πολύ λιγότερο ευνοημένες κλιματικά. 

«Δεν είναι δυνατόν η χώρα μας να κάνει αθρόες εισαγωγές κηπευτικών από Ολλανδία, Βέλγιο, που είναι πολύ λιγότερο ευνοημένες από εμάς. Μήπως αυτοί οι έντιμοι ευρωπαίοι που σήμερα μας πίνουν το αίμα, μας φέρνουν αυτά τα προϊόντα που είναι δήθεν από εκεί και είναι από τρίτες χώρες και εισάγονται εδώ μεσευρωπαϊκά», τόνισε.  

Ενώ, σε μία αποστροφή του λόγου του απευθυνόμενος στον κ. Σαμαρά, του είπε: «Έχετε την ευκαιρία να γίνεται ο Αβραάμ Λίνκολν της Ελλάδας, διώχνοντας όλους τους παράνομους μετανάστες».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ