ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση του Σταμάτη στον Τσίπρα

ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση του Σταμάτη στον Τσίπρα

 

Απαντώντας στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης τον κατηγόρησε για λαϊκισμό και αντέτεινε ότι η κυβέρνηση θα ξεκινήσει την διαδικασία συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα άμεσα γιατί η χώρα δεν έχει χρόνο για χάσιμο.

«Είναι ολοφάνερα τα αποκαλυπτήρια των προθέσεων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης», δήλωσε ο κ. Σταμάτης και πρόσθεσε: «Η απελπισία μπρος στη κατάρρευση που υφίσταται το κόμμα του εξαιτίας των επιτυχιών της κυβέρνησης τον οδηγεί στο απονενοημένο διάβημα. Σας καταγγέλλουμε ότι με τη συμπεριφορά σας ευθέως βάλετε εναντίον των εθνικών συμφερόντων».

 

 

 

“Το πρόβλημα σας δεν είναι τυπικό, είναι ηθικό και είναι ηθικό σε βάρος των συμφερόντων της χώρας”, τόνισε στην συνέχεια ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης απαντώντας στα όσα είπε στη δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε:

“Την Τρίτη το γνωρίζετε πολύ καλά εδώ στη χώρα μας θα συγκληθούν τα ευρωπαϊκά όργανα για να αποφασίσουν να μας δώσουν λεφτά. Και εσείς κάνετε ό,τι μπορείτε για να μην μας δοθούν τα χρήματα. Το πρόβλημα, λοιπόν, το δικό σας δεν είναι τυπικό, το πρόβλημα το δικό σας είναι ουσιαστικό”.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ