ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση Σαχινίδη στον ΣΥΡΙΖΑ

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση Σαχινίδη στον ΣΥΡΙΖΑ

 

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Σαχινίδης, από την Βουλή, τονίζοντας ότι κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης, το ΠΑΣΟΚ, επιχείρησε να βρει συμμάχους τόσο από το εσωτερικό της χώρας όσο και από το εξωτερικό διευκρινίζοντας ότι κανείς τελικά δεν ανταποκρίθηκε.

Την ίδια στιγμή κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τις δηλώσεις τους ότι θα συμπράξει δημιουργία συμμαχίας με τις δυνάμεις του Νότου και επισήμανε ότι για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι εύκολο να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Ισπανό Ραχόι και τον Ιταλό Ρέντσι, αλλά στο παρελθόν ήταν πολύ δύσκολο να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

 

Ο Σαχινίδης για τον Σταϊκούρα

 

Ο κ. Σαχινίδης, απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, αναρωτήθηκε γιατί ότι δεν κατάφερε να κάνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έως το 2009 θα έπρεπε να το πραγματοποιήσει το ΠΑΣΟΚ, μέσα σε 3 μήνες διακυβέρνησης και τον κάλεσε να διευκρινίσει ποιες είναι οι ενέργειες στις οποίες θα έπρεπε να προχωρήσει το ΠΑΣΟΚ.

Στην συνέχεια επισήμανε ότι το πρόβλημα του χρέους δεν ξεκίνησε το 2009 αλλά υπήρχε και το 2008 και το 2007,  

 

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Τσακαλώτος: Από τις χειρότερες εμφανίσεις της κυβέρνησης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ