ΒΙΝΤΕΟ-Έντονη κόντρα Κεγκέρογλου – Βουδούρη

ΒΙΝΤΕΟ-Έντονη κόντρα Κεγκέρογλου – Βουδούρη 

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης αναρωτήθηκε από το βήμα της Βουλής αν το ΠΑΣΟΚ επιμένει στην ιδρυτική του διακήρυξη για τον σοσιαλισμό και δήλωσε ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Βασίλη Κεγκέρογλου.

«Θα ήθελα να πω μια κουβέντα για τον κ. Βουδούρη. Ο κ. Βουδούρης που αναφέρθηκε στο ΠΑΣΟΚ, ήρθε στο ΠΑΣΟΚ το 2009 όταν ανέβαινε ξανά το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Όλη η οικογένεια Παπανδρέου πήγε στη Μεσσηνία για να τον βγάλει βουλευτή και στη συνέχεια ήταν ο άνθρωπος, καμαρώστε τον, που πρότεινε την παραπομπή του Γιώργου Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο. Αυτή είναι η ηθική. Αυτό είναι το πολιτικό στίγμα ανθρώπων που, προκειμένου να διατηρήσουν την καρέκλα τους, αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα» είπε ο κ. Κεγκέρογλου.

«Έθεσα ένα ερώτημα το οποίο είναι πολιτικό. Το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει τη σοσιαλιστική αλλαγή της κοινωνίας; Ναι ή όχι; Αντί να απαντήσετε σε αυτή την εύλογη απορία, η οποία είναι πολιτική, μου κάνετε μια προσωπική επίθεση. Γιατί λέτε ψέματα; Γιατί λέτε ψέματα; Πιστεύετε ότι με το πες πες θα το περάσετε; Είπατε ότι η οικογένεια Παπανδρέου κατέβηκε στη Μεσσηνία. Κανένας δεν κατέβηκε. Και μια σειρά από άλλα ψεύδη. Το 2009, όντως κατεβήκαμε μαζί, γιατί αν θυμόσαστε το ΠΑΣΟΚ είχε δύο βασικές προτάσεις. Αναδιανομή του πλούτου και ανατροπή του σαθρού πολιτικού συστήματος. Και όταν αυτά δεν έγιναν και δεν θέλησα να ακολουθήσω αυτό τον εκτροχιασμό, δεν έφυγα. Με διαγράψατε» ανέφερε στη συνέχεια, ο κ. Βουδούρης.

Ο υφυπουργός Εργασίας αναφέρθηκε όμως και στον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο είπε ότι ακολουθεί στην πραγματικότητα υποτακτική πολιτική. «Υποτακτισμός είναι το φαινόμενο από τη μια να εκφράζεις ακραίες θέσεις και την ίδια ώρα, κρυφίως και στα παρασκήνια, να γίνεται συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να τα βρουν. Αυτή είναι η έκφραση του υποτακτισμού» ανέφερε ο υφυπουργός.

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.