ΒΙΝΤΕΟ-Έκαναν την Κόλλια-Τσαρουχά… ΠΑΣΟΚ

ΒΙΝΤΕΟ-Έκαναν την Κόλλια-Τσαρουχά… ΠΑΣΟΚ

 

Δεν είναι η μέρα τους απ’ ότι φαίνεται στη βουλή. Μετά το λάθος που έγινε στο “σούπερ” του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, τον οποίο μπέρδεψαν με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.  Ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Καλαντζής δίνοντας το λόγο στην Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά την εκφώνησε ως βουλευτή του… ΠΑΣΟΚ γιατί έτσι ήταν γραμμένο στα χαρτιά που είχε μπροστά του, προκαλώντας γέλια στην αίθουσα.

“Mη μου πείτε ότι η λανθάνουσα γλώσσα λέει την αλήθεια, διότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάω στο ΠΑΣΟΚ” απάντησε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

“Αλλάζουν τα πράγματα στη βουλή, όταν εγώ μπήκα στη βουλή ήμουν στο ΛΑΟΣ, εσείς στη ΝΔ, οι δρόμοι μπορεί να ξανασυναντηθούν στο μέλλον, ποτέ δεν ξέρετε. Έτσι γίνεται η πολιτική αλλάζει…”είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος πήρε τον λόγο για να απαντήσει στην ερώτηση της κυρία Κόλλια-Τσαρουχά.

 

“Επειδή είναι νεοτάτη συνάδελφος, μπορεί σε 20 χρόνια να συναντηθούν στον ίδιο ιδεολογικό χώρο…” τόνισε ο κ. Καλαντζής κάνοντας κομπλιμέντο στην βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ