ΒΙΝΤΕΟ-Αθανασίου: Δεν παραιτούμαι

ΒΙΝΤΕΟ-Αθανασίου: Δεν παραιτούμαι

 

Το ενδεχόμενο να παραιτηθεί απέκλεισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο της συνομιλίας του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη, στο οποίο γίνεται αναφορά και στο όνομα του υπουργού Δικαιοσύνης. «Σε καμία περίπτωση, δεν έχω σκεφτεί να παραιτηθώ. Αυτά είναι αστειότητες», επισήμανε.

Στην τηλεφωνική του παρέμβαση στον ΑΝΤ1, ο κ. Αθανασίου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει παρέμβει στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ενώ τοποθετήθηκε και για την περίπτωση του κ. Μπαλτάκου. «Κακώς έκανε μία τέτοια συνομιλία με βουλευτή ο οποίος εμπλεκόταν με θέματα δικαιοσύνης. Του ζήτησα εξηγήσεις και μου είπε ότι συζήτησα με τον Κασιδιάρη, για να τον αποφύγω», τόνισε ο κ. Αθανασίου, υπογραμμίζοντας: «Όσον με αφορά, αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Με θίγουν προσωπικά αυτά που λέει ο Μπαλτάκος στο βίντεο».

Παράλληλα, ο κ. Αθανασίου άσκησε έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλά θα κάνει να ασχοληθεί με τα εσωτερικά του προβλήματα και τις παλινωδίες των στελεχών του, ενώ υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ενοχοποιήσει το σύνολο της κυβέρνησης.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ