Βίντεο από το άγριο επεισόδιο Τζήμερου-Πρωτούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Ένα βίντεο από την άκρως επεισοδιακή χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, έδωσε στη δημοσιότητα η “Δημιουργία Ξανά” του Θάνου Τζήμερου.

Το βίντεο ξεκινάει από τη στιγμή που ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Γιάννης Πρωτούλης καταφέρεται εναντίον του Θάνου Τζήμερου με φράσεις όπως “χαφιέ” και “ναζιστή με κοστούμι”, ενώ κάποια στιγμή πλησιάζει προς το μέρος του, φτύνει και πετάει ένα φλιτζάνι καφέ, που κατέληξε πάνω στον επικεφαλής του “Δημιουργία Ξανά”.

Σημειώνεται πως ο Θάνος Τζήμερος κάλεσε την αστυνομία, άνδρες της οποίας εισήλθαν στην αίθουσα, αλλά υπήρξαν αντιδράσεις από άλλους περιφερειακούς συμβούλους.

Προηγουμένως, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε χθες ο 902.gr, ο Θάνος Τζήμερος “σε μία άσχετη παρέμβαση, χρησιμοποίησε άθλιους χαρακτηρισμούς κατά των εκλεγμένων της ‘”Λαϊκής Συσπείρωσης’”. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο Θάνος Τζήμερος χαρακτήρισε τον Γιάννη Πρωτούλη “σταλινοφασίστα”, “άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων” και “εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο”.

Σημειώνεται πως η άγρια κόντρα ξεκίνησε με αφορμή τη συζήτηση για το θέμα της παράτασης του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ