Βερναρδάκης: Ο Νάσος Ηλιόπουλος μπορεί να κάνει την διαφορά στον δήμο Αθηναίων

Ο Νάσος Ηλιόπουλος μπορεί να κάνει την διαφορά στον δήμο της Αθήνας, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης μιλώντας στην εκπομπή «Η επόμενη μέρα» της ΕΡΤ1 με τον Άρη Ραβανό και διευκρίνισε, ότι τόσο ο κ. Ηλιόπουλος όσο και η κ. Νοτοπούλου λόγω των υποψηφιοτήτων τους θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση.

Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης μιλώντας για την κοινωνική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση είπε πως «οτιδήποτε παράγεται πάνω από τις προβλέψεις έτσι θα πρέπει να επιστρέφεται στην κοινωνία είτε με τη επιστροφή των δώρων είτε με κάποιον άλλο μηχανισμό» ενώ τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι το μέρισμα να πάρει μια μόνιμη μορφή στα επόμενα χρόνια και να διορθωθούν οι αδικίες του παρελθόντος».

Μιλώντας για το αφορολόγητο ανέφερε ότι «θα διαπραγματευτούμε με συγκεκριμένα μέτρα» ενώ αναφερόμενος στην οικονομική πολιτική ο κ. Βερναρδάκης είπε ότι «για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια έχουμε ένα προϋπολογισμό ο οποίος δίνει στην κοινωνία αυτό το οποίο πραγματικά παράγει» ενώ επισήμανε ότι με την πολιτική της κυβέρνησης «επανασυγκροτούμε το κοινωνικό κράτος».

Σε ερώτηση για το την διεξαγωγή εκλογών ο Χριστόφορος Βερναρδάκης είπε ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ