Βενιζέλος: Η Ελλάδα βρίσκεται στα 2/3 της κρίσης

Βενιζέλος: Η Ελλάδα βρίσκεται στα 2/3 της κρίσης

Η Ελλάδα βρίσκεται στα 2/3 της κρίσης και δεν πρέπει να υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας αλλά στήριξη και ανάπτυξη, ανέφερε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός, Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα  Independent.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι για να μπει τέλος στην ανεργία, χρειαζόμαστε συγκεκριμένο πρόγραμμα και ότι είναι πολύ «δύσκολο να επιτύχουμε το στόχο μας με αρνητική ανάπτυξη ή με πολύ μικρή θετική ανάπτυξη».

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε επιπλέον ότι ο δημοφιλέστερος προορισμός για τους Έλληνες φοροφυγάδες δεν είναι η Ελβετία, αλλά το Λονδίνο. Μάλιστα, ο συντάκτης της βρετανικής εφημερίδας, γράφει ότι οι Έλληνες εκατομμυριούχοι έχουν αγοράσει ακριβά ακίνητα σε πολυτελείς περιοχές του Λονδίνου.  

Μιλώντας επί προσωπικού, ο Ευάγγελος Βνειζέλος, παραδέχεται ότι τα τελευταία τρία χρόνια η προσωπική, πολιτική του ζωή, ήταν απόλυτα δύσκολη. «Είναι πολύ δύσκολο να είσαι πολιτικός στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της κρίσης. Αλλά αντιμετωπίζοντας μια θλιβερή κατάσταση η απάντηση είναι ιστορική, όχι προσωπική. Εμείς οι πολιτικοί είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε κάποια ιστορικά καθήκοντα, να παίξουμε τον ιστορικό μας ρόλο».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ