Βενιζέλος: Δεν μοιραζόμαστε μαζί σας την ευθύνη των μικρών πολιτικών επιλογών – ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτό το σύστημα εξουσίας δεν αντέχει, είναι δύσχρηστο και αντιφατικό. Έκανε ο κ. Τσίπρας την επιλογή να ηγηθεί μίας ομάδας για τη νομή της εξουσίας γύρω από το πρόσωπό του, αντί να συστήσει ομάδα σύνταξης εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης», είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τις Προγραμματικές Δηλώσεις της Κυβέρνησης.

«Φαντασιώνεται καθεστωτική αλλαγή μόνο στη βάση της στεγνής διαχείρισης της εξουσίας. Η εξουσία παντός καιρού είναι ο συνεκτικός ιστός της νέας κυβέρνησης», πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε πως «το πιο αριστερό που είπε ο κ. Τσίπρας είναι ότι συντάσσεται με την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία κατά του νεοφιλελευθερισμού στην Ευρώπη. Αυτή την εντύπωση έχει για τους συσχετισμούς, που δυστυχώς δεν είναι ιδεολογικοί, αλλά εθνικοί και γι’ αυτό είναι πάγιοι».

«Δεν έχει καν το όραμα ενός εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης που να κινητοποιεί όλες τις δυνάμεις» δήλωσε για τον Αλέξη Τσίπρα και κατέληξε λέγοντας: «Δεν μοιραζόμαστε μαζί σας την ευθύνη των μικρών πολιτικών επιλογών που έχει κάνει ο κ. Τσίπρας».

Διαβάστε επίσης:

Παπαγγελόπουλος: “Ιστορική επιταγή η πάταξη της διαφθοράς” – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ