Βελόπουλος: «Ο πρωθυπουργός δείχνει να μην αντιλαμβάνεται ότι στο έγκλημα των Τεμπών ήταν και αυτός συνένοχος»

«Ο πρωθυπουργός δείχνει να μην αντιλαμβάνεται ότι στο έγκλημα των Τεμπών ήταν και αυτός συμμέτοχος και συνένοχος. Απόδειξη από το γεγονός ότι ο ίδιος μιλά για λάσπη από την αντιπολίτευση» αναφέρει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε σημερινή δήλωσή του σχετικά με τα Τέμπη.

«Η λάσπη που έριξε ο ίδιος, η άσφαλτος, το τσιμέντο για να μπαζώσει το έγκλημα. Τι είναι; Είναι η λάσπη για να θάψει το ζήτημα. Εμείς θα τους πάμε φυλακή όλους τους», καταλήγει ο κ.Βελόπουλος.

Βελόπουλος: Στις 9 Ιουνίου αλλάζουμε αυτή την Ευρώπη

«Στις 9 Ιουνίου αλλάζουμε αυτή την Ευρώπη» είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, με σημερινή δήλωσή του.

«Ο πρωθυπουργός, με την αγωνία που έχει σε σχέση με την κατρακύλα του κόμματός του για τις ευρωεκλογές που έρχονται, ζήτησε ψήφο στη ΝΔ και όχι χαλαρή ψήφο», αναφέρει ο κ.Βελόπουλος, ενώ προσθέτει: «Εμείς, λοιπόν, του λέμε, επειδή ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι οι Βρυξέλλες είναι περισσότερο από ποτέ κοντά στην Αθήνα, ότι αυτό είναι ψέμα. Αυτή η Ευρώπη, αυτές οι Βρυξέλλες, είναι μακριά από την Αθήνα, μακριά από την Ελλάδα».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστηρίζει ακόμη ότι «μας φέρνουν πείνα, μας φέρνουν φτώχεια, το είδαμε με τα Σκόπια και την Τουρκία και το βλέπουμε με τον πόλεμο που έρχεται στην Ευρώπη. Και υπαίτια είναι αυτή η Ευρώπη. Στις 9 Ιουνίου αλλάζουμε αυτή την Ευρώπη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ