Βελόπουλος: Αδιανόητο μειράκια του βίου της πολιτικής να συμπεριφέρονται με βία ως προβατόσχημοι λύκοι

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, σχολίασε την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής του κόμματός του, Βασίλης Γραμμένος από τον ανεξάρτητο βουλευτή (πρώην μέλος της Κ.Ο. των Σπαρτιατών), Κωνσταντίνο Φλώρο.

«Η Ελληνική Λύση είναι εναντίον της βίας από όπου κι αν προέρχεται» τόνισε.

Σχολιάζοντας το επεισόδιο, ο κ. Βελόπουλος  είπε «θεωρώ αδιανόητο, μειράκια του βίου της πολιτικής, να συμπεριφέρονται με βία ως προβατόσχημοι λύκοι. Δικαιολογίες μπορεί να βρει ο καθένας όσες θέλει. Ξέρετε ποια η διαφορά του ανθρώπου από τα υπόλοιπα ζώα; Τα ζώα αν τα πειράξεις μπορεί να αντιδράσουν. Ο άνθρωπος όμως διαφέρει στο μυαλό, την κρίση και τη λογική, που κάποιοι δεν διαθέτουν εδώ μέσα, δυστυχώς. Κάποιοι ελάχιστοι και σταματώ εδώ γιατί η ιστορία θα μας κρίνει όλους».

«Δεν περίμενα ποτέ να επαναλάβουν άνθρωποι πράξεις που έχουν να κάνουν με ζωώδη ένστικτα. Εδώ μέσα υπάρχουν 300 άνθρωποι και υπάλληλοι της Βουλής, όσοι θέλουν να συμπεριφέρονται ως ζώα να βγουν έξω στον ζωολογικό κήπο, στην ζούγκλα και να συμπεριφερθούν έτσι. Οι πράξεις μας κρίνουν ποιοι είμαστε» σημείωσε.

Πώς ξέσπασε το επεισόδιο

Υπενθυμίζεται πως το σοβαρότατο επεισόδιο σημειώθηκε στο περιστύλιο της Βουλής μεταξύ του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης , Βασίλη Γραμμένου, και του ανεξάρτητου βουλευτή, Κωνσταντίνου Φλώρου, με τον τελευταίο να γρονθοκοπεί τον πρώτο. Αφορμή ήταν η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής της άρσης ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης ,Κυριάκου Βελόπουλου, η υπόθεση του οποίου αφορούσε συκοφαντική δυσφήμιση μέσω ψευδούς λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο που είχε υποβάλει αξιωματικός ε.α του Πολεμικού Ναυτικού .

Ο κ. Φλώρος, του οποίου ο πατέρας είχε κάνει τη μήνυση κατά του κ. Βελόπουλου, είχε ζητήσει να πάρει το λόγο στην Ολομέλεια ωστόσο ο κανονισμός δεν το επέτρεπε και δεν του δόθηκε, αντιδρώντας στην αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνου Χήτα, για καραμπινάτη προεκλογική πολιτική σκοπιμότητα που παρότι δεν αφορά τον κ. Βελόπουλο ζήτησε την άρση ασυλίας του για να βρεθεί ενώπιον του φυσικού δικαστή του.

Η λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ Φλώρου και Γραμμένου

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ολομέλεια υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον κ. Φλώρο και τον κ. Γραμμένο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Φλώρος αντέδρασε φωνάζοντας στον κ. Χήτα ότι «αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές», ο κ. Γραμμένος απάντησε «βούλωσε το εσύ σκουπίδι», ενώ συνέχισε με άλλους βαρείς χαρακτηρισμούς.

Όταν οι δύο άνδρες βγήκαν έξω από την Ολομέλεια ο κ. Φλώρος του επιτέθηκε, τον έπιασε από τον λαιμό, τον γρονθοκόπησε και τον έριξε στο πάτωμα. Σημειώνεται ότι ο κ. Γραμμένος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε καταθέσει αγωγή κατά του πατέρα του κ. Φλώρου για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου κα εξύβριση. Στον κ. Φλώρο υπεβλήθη ποινή 15νθημερης αποβολής από τις εργασίες της Βουλής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ