Βασίλης Κεγκέρογλου: Θερμό χειροκρότημα στην τελευταία του ομιλία στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Παρατεταμένα και θερμά χειροκροτήματα εισέπραξε από τους συναδέλφους του ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα την τελευταία του ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Μινώα – Πεδιάδας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, βάζοντας έτσι τέλος στην κοινοβουλευτική του πορεία, η οποία ξεκίνησε το 2004.

Έκτοτε, ο Βασίλης Κεγκέρογλου επανεκλεγόταν ως πρώτος μεταξύ των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική περιφέρεια Ηρακλείου. Στο παρελθόν, διετέλεσε Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας σε δύο περιπτώσεις, με κύρια ευθύνη στον τομέα Κοινωνικής Προστασίας και Πρόνοιας.

Σε δήλωσή του, ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σημείωσε για τον Βασίλη Κεγκέρογλου: «Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία στην νέα φάση της πολιτικής του ζωής, είμαι σίγουρος θα συμβάλει αποφασιστικά στη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Από την πλευρά της, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος, Νάντια Γιαννακοπούλου τόνισε: «Είμαστε βαθιά συγκινημένοι στην κοινοβουλευτική ομάδα, καθώς είναι η τελευταία ομιλία του, καθώς ανοίγει μια νέα ρότα στην πολιτική του ζωή. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, να συνεχίσει να δίνει δυναμικές μάχες στη νέα αυτή πορεία».

Μετά τη σημερινή του ομιλία, ο Βασίλης Κεγκέρογλου καταχειροκροτήθηκε από τους συναδέλφους του από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, οι οποίοι είχαν σηκωθεί όρθιοι, αλλά και από τους υπόλοιπους παριστάμενους στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ