Βασιλειάδης στον Realfm 97,8: Όλοι θα κριθούμε από το τι θα προτάξουμε στην κεντρική επιτροπή

«Εάν εμείς αποφασίσουμε να πυροβολήσουμε τα πόδια μας,  μπορούμε να πάμε σε μια κεντρική επιτροπή έντασης. Εάν προτάξουμε το έναν και μοναδικό σκοπό που είναι η πολιτική αλλαγή και η αλλαγή πολιτικής σελίδας από την δεξιά πραγματικότητα που ζει η χώρα, τότε μπορούμε να ελπίζουμε όλοι στο κόμμα, για ένα καλύτερο αύριο. Εκεί θα κριθούμε όλοι. Τι θα προτάξουμε πραγματικά. Εντάσεις πολιτικές πάντα υπήρχαν στο κόμμα, δεν πρέπει όμως να συμβαίνει αυτό που παρακολουθήσαμε το τελευταίο διάστημα, που ξεφεύγει από τα όρια της κοινής λογικής» δήλωσε ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8.

«Η πλευρά που έκανε επίθεση σε έναν πρόεδρο που μόλις είχε εκλεγεί, δεν μιλάω για την πολιτική κριτική αλλά για τις επιθέσεις επί προσωπικού, έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Προφανώς η ηγεσία πρέπει να παίξει τον ενοποιητικό ρόλο για την επόμενη ημέρα. Υπήρξαν μεγάλης έντασης επιθέσεις στο πρόσωπο του νέου προέδρου» σχολίασε.

«Έχουν ειπωθεί βαριά πράγματα και πράγματα που είναι εκτός λογικής» επανέλαβε ο κ. Βασιλειάδης. «Αν ξαναφέρουμε την πολιτική στο επίκεντρο και προτάξουμε την ανάγκη αλλαγής σελίδας στη χώρα, τότε μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Οτιδήποτε άλλο θα μας κάνει όλους να φαινόμαστε κατώτεροι των ιστορικών περιστάσεων» κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ