Βαρουφάκης για δηλώσεις Πικραμμένου: Η αλήθεια πάντα λάμπει, έστω και με απαράδεκτη καθυστέρηση

«Η αλήθεια πάντα λάμπει, έστω και με απαράδεκτη καθυστέρηση» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Παναγιώτη Πικραμμένου για το ενδεχόμενο που υπήρξε να κλείσουν οι τράπεζες το 2012.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 προσθέτει: «Το κλείσιμο των τραπεζών ήταν το μέσον με το οποίο η τρόικα εσωτερικού εξωτερικού θα εκβίαζε τον λαό να αποδεχθεί την Χρεοδουλοπαροικία. Τιμή μου μεγάλη το ότι η ίδια τρόικα αποφάσισε να μου το χρεώσει, επειδή δεν συνθηκολόγησα ως υπουργός Οικονομικών».

Αποκάλυψη Πικραμμένου: Το 2012 υπήρχε σχέδιο να κλείσουν οι τράπεζες

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης από το 2019 και διετέλεσε υπηρεσιακός Πρωθυπουργός της Ελλάδας το 2012, την περίοδο της οικονομικής κρίσης. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την αντιμετώπιση που είχε η χώρα μας εκείνη την περίοδο από την Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ, έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τις τράπεζες.

“Είχαμε φτάσει στα όρια της χρεοκοπίας, αν οι εκλογές δεν έβγαζαν κάποιο καθαρό αποτέλεσμα θα κλείναμε τις τράπεζες. Οι αναλήψεις ήταν πολλές και χρήματα δεν υπήρχαν. Είχε συζητηθεί εσωτερικά και υπήρχε σχέδιο να κλείσουν οι τράπεζες, το οποίο υπάρχει ακόμα στην Τράπεζα της Ελλάδος” αποκάλυψε ο κύριος Πικραμμένος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ