Βαρεμένος:Περιμένω να ακούσω τον Τατσόπουλο

Βαρεμένος:Περιμένω να ακούσω τον Τατσόπουλο

 

Την άποψη ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος έπρεπε να μιλήσει πρώτα στα όργανα του κόμματος για τα θέματα που έθιξε δημοσίως διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

 

“Θέλω να τον ακούσω και περίμενα να έχει μιλήσει πολύ νωρίτερα στην κοινοβουλευτική ομάδα για τα θέματα που έθιξε δημοσίως. Από εκεί και πέρα, τον συγκεκριμένο σύντροφο, επειδή προέρχεται από ένα πολύ συγκεκριμένο χώρο των διανοουμένων, θεωρούσα ότι μπορεί να φέρει χυμούς από την κοινωνία και στο κίνημα και να παντρέψει την αγωνία των διανοουμένων με τη λαϊκή αγωνία στις κρίσιμες αυτές συγκυρίες” τόνισε ο κ. Βαρεμένος μιλώντας στο Βήμα Fm.

“Το θέμα δεν είναι μόνο για τη γελοιογραφία του Χατζόπουλου. Έχει μια μακρά πορεία, από τον τρόπο π.χ. που συγκρουόταν με τη Χρυσή Αυγή και μη φανταστείτε ότι δεν είμαι με την πλευρά Τατσόπουλου στο θέμα αυτό. Απλώς λέω για τον τρόπο. Μετά, έθεσε ένα θέμα συνεργασιών με μέρος της Ν.Δ. ή του ΠΑΣΟΚ και δεν ξέρω πώς το εννοούσε. Γι’ αυτό λέω ότι περιμένω να τον ακούσω και δεν είναι προσχηματικό αυτό. Ακούω τη θέση του και θέλω να δω πώς το τεκμηριώνει, αλλά είναι θέση του” προσέθεσε.

Ερωτηθείς για τα σενάρια περί συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητων Ελλήνων στις δημοτικές εκλογές είπε ότι κεντρικά τέτοια συμφωνία δεν υπάρχει. “Η κουβέντα γινόταν τότε για τις δημοτικές εκλογές, με αφορμή μια δήλωση του κ. Μαριά. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Τατσόπουλος δικαιούται να λέει την άποψή του, αλλά στα όργανα. Δεν εννοώ με ξύλινο λόγο, αλλά είναι λειτουργικό αυτό σε ένα κόμμα που βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση. Αλλιώς θα μιλούσαμε πριν από δέκα χρόνια και αλλιώς μιλάμε τώρα”, επεσήμανε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ