Βαρεμένος στον Realfm 97,8: Ο Πρωθυπουργός έχει μια αυταρέσκεια και αλαζονεία αναντίστοιχη της συγκυρίας

“Είναι η αλήθεια ότι διακρίνουμε στον ίδιο τον Πρωθυπουργό μια αυταρέσκεια, μια ανεμελιά, μια αλαζονεία αναντίστοιχη της συγκυρίας. Δεν μπορείς να έχεις μια πανδημία, όπου δοκιμάζεται το ίδιο το μέγεθος της ανθρώπινης υπόστασης απέναντι σε ένα φαινόμενο σαν κι αυτό και εσύ να καλλιεργείς την εικόνα στην πρώτη φάση ότι είσαι ο κύριος καμπόσος που είναι ευκαιρία να διακριθείς σε αυτόν τον τομέα” δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας, Γιώργος Βαρεμένος, στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η κυβέρνηση κώφευσε ως προς την ένταξη της πρωτοβάθμιας υγείας στον αγώνα κατά της πανδημίας αλλά και στην ένταξη του ιδιωτικού τομέα” σημείωσε.

“Ο σημερινός Πρωθυπουργός είχε την τύχη να έχει απέναντί του μια αντιπολίτευση εποικοδομητική, δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει αυτό, με προτάσεις συγκεκριμένες. Υλοποιήθηκαν;” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Όταν η αντιπολίτευση κάνει πρόταση για μορατόριουμ, δεν μπορεί να φέρνει η κυβέρνηση τα πιο αμφίβολα νομοσχέδια που προκαλούν αντιδράσεις. Δεν κρατιόταν η κυβέρνηση να φέρει το νομοσχέδιο για τα Πανεπιστήμια μετά την πανδημία;” πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ