Βαρεμένος: Δεν είμαστε γήπεδο, είμαστε ένα κόμμα με ιστορία και παράδοση

Για τις εξελίξεις και τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις διαγραφές ιστορικών στελεχών του κόμματος τοποθετήθηκε ο βουλευτής, Γιώργος Βαρεμένος.

ΣΥΡΙΖΑ – Πήραν θέση Ξανθός και Σταθάκης: «Το κόμμα έχει καταστεί αρχηγοκεντρικό» – Κείμενο 117 μελών από την Κρήτη

Μεταξύ άλλων τόνισε στον ΣΚΑΙ ότι «δεν είμαι οπαδός συνωμοσιολογικών θεωριών. Από την πλευρά του προέδρου, υπάρχει ένα περιβάλλον που δείχνει ρεβανσιστικές τάσεις. Δεν είμαστε γήπεδο, είμαστε κόμμα με ιστορία, με ήθος, με παράδοση».

Ο κ. Βαρεμένος υποστήριξε ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ίδρυσε καινούριο κόμμα, εξελέγη» και συμπλήρωσε πως «εξελέγη γιατί ο Μητσοτάκης έφερε τους Αμερικανούς συμβούλους, έπαιξε στην απολιτικοποίηση, στην μεταπολιτική που λέμε και κέρδισε».

ΣΥΡΙΖΑ – Κωτσακάς: Η Επιτροπή Δεοντολογίας και μόνο θα αποφασίσει για τις διαγραφές

Σύμφωνα με τον κ. Βαρεμένο υπάρχει από το περιβάλλον του προέδρου μια διασπαστική τάση και υπογράμμισε ότι υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος στο κόμμα από τις αποχωρήσεις.

«Ο κ. Κασσελάκης λέει κάποια πράγματα επί του προγράμματος που δεν έχουν σχέση με το προηγούμενο πρόγραμμα» είπε και επισήμανε πως η λύση για το κόμμα δεν είναι να φύγουν κάποια στελέχη, αλλά να αλλάξει η νοοτροπία.

ΣΥΡΙΖΑ: Κοινή δήλωση Aχτσιόγλου, Χαρίτση, Ηλιόπουλου – «Η κατάσταση είναι διαλυτική»

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ