Βαρδακαστάνης στον Realfm 97,8: Τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ τον εκμεταλλεύτηκαν πάρα πολλοί για ίδιον όφελος

“Όλοι μας συναντάμε, γεμάτες αίθουσες, χαμογελαστούς ανθρώπους, ανθρώπους που νιώθουν δικαιωμένοι, έχει φύγει το ενοχικό σύνδρομο από πάνω μας, νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε ένα καλό αποτέλεσμα”, είπε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Γιάννης Βαρδακαστάνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ τον εκμεταλλεύτηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι για ίδιον πολιτικό όφελος. Αυτό, όλους τους άλλους εμάς που δεν το κάναμε μας έφερε μπροστά στην πρώτη γραμμή”, σημείωσε ο κ. Βαρδακαστάνης και πρόσθεσε:

“Η ψήφος στη ΝΔ οδηγεί στον Βέμπερ. Ο Βέμπερ είναι ο ακριβέστερος εκπρόσωπος της σχολής Σόιμπλε που θέλει να πάρει τη διοίκηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στα χέρια του. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι θα έχουμε τη συνέχιση των ίδιων πραγμάτων. Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί στην ευρωπαϊκή Αριστερά, εκτός εάν αλλάξουν. Σημειώνω όμως, ότι για να τελειώσει και η θολούρα ότι θα μπορούσε να πει ευθέως στηρίζω Τίμερμανς για την προεδρία, δεν το έχει πει. Ζούμε στη θολούρα και στο κουρνιαχτό”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ