Τζιτζικώστας: Εγώ έχω πει ότι πρέπει να γίνει μήνυση στην εταιρεία – ΒΙΝΤΕΟ

«Υπεύθυνος για να καταθέσει την οποιαδήποτε μήνυση είναι ο εκάστοτε πρόεδρος του κόμματος και μόνο. Το ερώτημα όμως είναι το εξής. Ο κ. Πλακιωτάκης το έκανε. Γιατί δεν έγινε και προηγουμένως; Σε κάθε περίπτωση εγώ έχω πει ότι πρέπει να γίνει μήνυση στην εταιρεία, καθώς η  συγκεκριμένη εταιρεία έπαιξε με τους Νεοδημοκράτες  και ταλαιπώρησε τόσο πολύ το εκλογικό σώμα που αυτό δεν θα περάσει έτσι», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας, στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, αναφερόμενος στο αν συμφωνεί να κατατεθεί μήνυση εναντίον της εταιρείας που είχε αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών της ΝΔ.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας παράλληλα, επισήμανε ότι «από τη στιγμή που παραιτήθηκαν οι δύο άνθρωποι που είχαν πολιτική ευθύνη για το φιάσκο, ο τότε μεταβατικός Πρόεδρος του κόμματος και ο Πρόεδρος της ΚΕΦΕ, έπεσαν οι τόνοι», ενώ έκανε έκκληση για διάλογο μεταξύ των υποψηφίων.

Είμαι σίγουρος ότι οι εκλογές θα γίνουν και ζητώ από τον κόσμο μαζική συμμετοχή πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας και ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που εκλεγεί εκείνος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα δώσει καμία συναίνεση στον Αλέξη Τσίπρα καθώς η κυβέρνηση ψάχνει για συνένοχους.

 

Δείτε το βίντεο από τον Alpha

 

 

Διαβάστε επίσης:

Μεϊμαράκης: Εγώ δεν την έχω δει σωτήρας… 

Exit mobile version