Τζιτζικώστας: Αισθάνομαι αδικημένος από τη Ν.Δ.

Τζιτζικώστας: Αισθάνομαι αδικημένος από τη Ν.Δ.

Για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μίλησε ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Για το ενδεχόμενο να «ακούσει» τις παροτρύνσεις των στελεχών της Ν.Δ. και να αποσύρει την υποψηφιότητα του, απάντησε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Το σκέφτηκα πολύ. Το σκεφτήκαμε πολύ, γιατί είμαστε μια ομάδα ανθρώπων και ακριβώς στη λογική που εξήγησα όλες αυτές τις ημέρες, θα συνεχίσουμε, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα για τα επόμενα 5 χρόνια, αλλά και το έργο που εκτελούμε όλο αυτό το διάστημα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και θα κριθούμε από τον κόσμο», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Στη συνέχεια, ο Περιφερειάρχης τόνισε πως του προτάθηκε να διεκδικήσει τον Δήμο Θεσσαλονίκης, όμως όπως ο ίδιος ανέφερε: «επανέλαβα σε όλους τους τόνους και προς  όλες τις κατευθύνσεις, ότι για εμένα η πολιτική δεν είναι μία τυχοδιωκτική στάση ή προσωπικής φιλοδοξίας, αν θέλετε. Η πολιτική για μένα είναι προσφορά».

Τέλος, κλείνοντας ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σε ερώτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου για το πώς αισθάνεται απέναντι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας,  δήλωσε: «Αν με ρωτάτε αν αισθάνομαι αδικημένος, θα σας πω, ναι. Δεν κρατώ κακία σε κανέναν. Από τον κόσμο δεν αισθάνομαι αποξενωμένος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ