Τζαβάρας:Μεγάλο κόμμα το ΠΑΣΟΚ

Τζαβάρας:Μεγάλο κόμμα το ΠΑΣΟΚ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κώστας Τζαβάρας για τους δυο κυβερνητικούς εταίρους, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ., τονίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλο κόμμα».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, σχολίασε την αναταραχή του επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι «είναι μεγάλο κόμμα το ΠΑΣΟΚ και το μεγαλείο του προκύπτει από το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στις εξελίξεις, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο».

«Ναι μεν, ιδεολογικά είναι αντίθετο κόμμα, αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μεγάλη κρίση. Πιστεύω ότι έχει τη δύναμη αυτό το κόμμα να βρει μία διέξοδο που θα είναι ανάλογη με την ιστορία του», πρόσθεσε.

Στο ίδιο ύφος, σχολίασε και την απόφαση της ΔΗΜ.ΑΡ., να δηλώσει «παρών» στο πολυνομοσχέδιο.

«Μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο, η ΔΗΜ.ΑΡ έδειξε τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που έχει και ο εκφραστής του κόμματος, Φώτης Κουβέλης», τόνισε ο Κώστας Τζαβάρας, υπογραμμίζοντας ότι «το «παρών», να το συνδυάσετε με την ψήφο εμπιστοσύνης που θα δώσει το κόμμα την Κυριακή κατά την ψήφιση για τον προϋπολογισμό».

 

Ακούστε το ηχητικό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ