Τζανακόπουλος στον Realfm 97,8: Ανευθυνότητα και αδυναμία της κυβέρνησης να διαχειριστεί την πανδημία

“Πρέπει να σχολιάσω αρχικά την είδηση της ημέρας που αφορά το νέο αυστηρό lockdown που επιβλήθηκε στη Δυτική Αθήνα και είμαι αναγκασμένος να πω ότι εδώ πρόκειται για άλλη μια τεράστια αποτυχία της κυβέρνησης. Σηματοδοτεί τον τραγέλαφο, τον οποίο δυστυχώς ζούμε, εξαιτίας ακριβώς της ανευθυνότητας και της αδυναμίας να υπάρξει μια σοβαρή διαχείριση της πανδημίας” ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Δεν είναι δυνατόν τη Δευτέρα να ανοίγουν τα καταστήματα για click away και την Πέμπτη να ανακοινώνεται αυστηρό lockdown στη Δυτική Αθήνα. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν είχε καμία απολύτως εικόνα για την εξέλιξη της πανδημίας” σημείωσε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. “Οι άνθρωποι δεν έχουν εικόνα της εξέλιξης της πανδημίας, είναι επικίνδυνοι” υπογράμμισε.

“Όταν νοσεί ένας εργαζόμενος με Covid-19 δεν δικαιούται αναρρωτική άδεια, το ξέρετε; Κλείνεται σε καραντίνα στο σπίτι του, δεν πληρώνεται και στη συνέχεια έχει υπάρξει νομοθετική διάταξη που λέει ότι πρέπει να δουλεύει ένα μήνα απλήρωτες υπερωρίες για να καλύψει τη ζημία που προκάλεσε στην επιχείρηση, επειδή νόσησε από κορονοϊό. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2020 εν μέσω πανδημικής κρίσης. Και έχει την απόλυτη ευθύνη ο κ. Μητσοτάκης” ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ