Τζάκρη: Βιωματική και χωρίς πολιτική επιρροή η αναφορά Κασσελάκη για τα βαφτίσια του

Για βιωματική αναφορά χωρίς πολιτική επιρροή έκανε λόγο η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αναφορά του Προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, για το «θαύμα» στα βαφτίσια του.

Θεοδώρα Τζάκρη: Η ατάκα για τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους αγρότες – «Κατά τα κοινώς λεγόμενα τον… ήπιαμε»

«Ήταν μια βιωματική συμπεριφορά. Ο άνθρωπος είπε έναν μύθο, να το πω κατ’ αυτήν την έννοια, που διανθίζει την παιδικότητα παρά έχει κάποια πολιτική επιρροή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διευκρίνισε, ακόμη, ότι «επειδή εγώ είμαι ένας άνθρωπος που διαβάζω και το ξέρετε, αυτή η αντιστοίχιση, η αρθρογραφία για ότι πραγματικά αυτού του είδους η βάφτιση περιγράφεται από τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη είναι, για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος, τω Καίσαρι, είναι αρθρογραφία που την έκανε η κυρία Νεγρεπόντη- Δελιβάνη, την παραπέμπω γιατί την έχω δει, το χρησιμοποίησε στην συνέχεια ο κ. Τσιόδρας χωρίς να πει ότι κάνει “κόπι πάστε”».

«Αυτό, όμως, τι αποδεικνύει; Ότι στους κόλπους της Εκκλησίας βρίθουν και στα χωριά και στις πόλεις τέτοιου είδους αναφορές από διάφορους εκκλησιαστικούς παράγοντες. Αυτά βεβαίως τα συζητάμε στις οικογένειες κτλ. Ο κ. Κασσελάκης είχε την ειλικρίνεια να το πει αυτό στο δημόσιο λόγο του, οκ. Τι θέλετε να πείτε ότι επηρέασε το εκλογικό αποτέλεσμα; Εν πάση περιπτώσει δίνει κάποια πολιτική διάσταση στα λεγόμενά του;», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ