Τσούκαλης: …Ρωτήστε τον Λαφαζάνη

Τσούκαλης: …Ρωτήστε τον Λαφαζάνη

 

Συνέχεια στο ζήτημα που έχει ανακύψει αναφορικά με τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ για τη συνάντηση του με τον Μάριο Ντράγκι δίνει ο Νίκος Τσούκαλης.

 

“Είναι προφανές οτι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας προσχώρησαν ή προσχωρούν στις απόψεις Ντράγκι. Αν αμφιβάλλετε ρωτήστε τον κ. Λαφαζάνη” έγραψε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στο Twitter.

 

 

Σημειώνεται ότι την Κυριακή ο κ. Τσίπρας είπε ότι τις απόψεις του τις έχει διατυπώσει στον κύριο Ντράγκι “και κανείς δεν με έκοψε λέγοντας μου ότι αυτά που λες οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή” ή “δεν είναι βιώσιμα”.  

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κύκλοι της ΕΚΤ σχολίαζαν ότι η συνάντηση μεταξύ των κυρίων Ντράγκι και Τσίπρα τον Ιούνιο ήταν ιδιωτική και ότι η Τράπεζα έχει ως αρχή να συναντάται με πολιτικούς παράγοντες από χώρες που είναι σε πρόγραμμα, κάτι που βεβαίως δεν συνεπάγεται την αποδοχή των απόψεών τους.

Λίγο αργότερα διευκρίνιζαν βεβαίως ότι το σχόλιο κύκλων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ήταν «ουδέτερο και όχι αρνητικό» και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του κ.Ντράγκι με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ