Τσίπρας: Τι είπε για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ

Τα σενάρια περί ενδεχόμενων πρόωρων εκλογών κλήθηκε να σχολιάσει ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον Alpha.

“Ένας πρωθυπουργός κάνει πρόωρες εκλογές είτε γιατί είναι απόλυτα βέβαιος ότι θα τις κερδίσει, είτε γιατί βλέπει την κατάρρευση να έρχεται. Όσο περνάει ο καιρός απομακρυνόμαστε από το πρώτο ενδεχόμενο και πλησιάζουμε ολοταχώς στο δεύτερο”, απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τσίπρας: Τι είπε για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ

Με αφορμή ερώτηση σχετικά με τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής, έπειτα και από την παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει η Φώφη Γεννηματά, επισημαίνοντας πως “είμαστε όλοι δίπλα της” και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

“Τούτη την ώρα που υπάρχουν διεργασίες, θα ήταν άκομψο και άκαιρο να εκφράσω θέση. Για εμάς, είναι πολύ κρίσιμο να υπάρξει την επόμενη ημέρα συνολικά για τη χώρα η προοπτική της προοδευτικής διακυβέρνησης, μίας κυβέρνησης που θα ξαναβάλει τη χώρα στη σωστή πλευρά της ιστορίας και θα ξαναδώσει την προοπτική κοινωνικής συνοχής για την πλειοψηφία των πολιτών”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ