Τσίπρας: Σημαντική τομή το ηλεκτρονικό εισιτήριο στους αρχαιολογικούς χώρους

Σημαντική τομή για τον πολιτισμό χαρακτηρίζει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, το ηλεκτρονικό εισιτήριο για αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας, που ολοκληρώθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού.

“Ο πολιτισμός είναι η μεγάλη αξία της χώρας μας, η πυξίδα μας για το μέλλον” τονίζει ο κ. Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Twitter, σημειώνοντας ότι “ανοίγει έτσι ο δρόμος για τη δυνατή τοποθέτηση του πολιτιστικού αγαθού της πατρίδας μας στην παγκόσμια τουριστική αγορά”.

“Ο πολιτισμός είναι η μεγάλη αξία της χώρας μας, η πυξίδα μας για το μέλλον. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ολοκλήρωσε μια σημαντική τομή: Το ηλεκτρονικό εισιτήριο για αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας” αναφέρει ο Πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι “το ηλεκτρονικό εισιτήριο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες προς τα εκατομμύρια των επισκεπτών με τη δυνατότητα αγοράς μέσω διαδικτύου (http://etickets.tap.gr) και περιορίζει τον χρόνο αναμονής για την είσοδο στους μεγάλους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία”.

Όπως σημειώνει, “ανοίγει έτσι ο δρόμος για τη δυνατή τοποθέτηση του πολιτιστικού αγαθού της πατρίδας μας στην παγκόσμια τουριστική αγορά. Και στον πολιτισμό η Ελλάδα προχωρά”, καταλήγει ο κ. Τσίπρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ