Τσίπρας σε Μπουτάρη: Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, στο δημαρχείο.

Ο Πρωθυπουργός έφτασε στις 10:30 το πρωί στο δημαρχείο και στο προαύλιο τον υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, καθώς και οι δύο φρουροί του δημάρχου που ήταν μαζί του κατά την επίθεση που δέχθηκε το περασμένο Σάββατο, στην πλατεία του Λευκού Πύργου, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

“Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό” είπε ο Πρωθυπουργός στον κ.Μπουτάρη στον σύντομο διάλογο που είχαν ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων στην αρχή της συνάντησής τους, στο γραφείο του δημάρχου, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος.

“Βρήκες τον μπελά σου, συμβολοποιείς ένα ολόκληρο δημοκρατικό προοδευτικό μέτωπο απέναντι στη μαυρίλα κι αυτόν τον αγώνα πρέπει να τον δώσεις” σημείωσε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι μπορεί να λένε κάποιοι ότι η επίθεση ήταν τυχαία και αυθόρμητη, όμως ήταν οργανωμένη.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπουτάρης ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να συζητήσει με τον αρμόδιο υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, εάν υπάρχει δυνατότητα, μέσω του facebook, να αποκλείονται συνομιλίες που προτρέπουν στην οργάνωση επιθέσεων από διάφορα άτομα.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: thesstoday.gr

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/Thesstoday

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ