Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές του Οκτώβρη του 2019

«Η βασική στρατηγική μου επιλογή είναι να πάμε σε εκλογές στο τέλος της κυβερνητικής θητείας», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του Πρωθυπουργού στην 83η ΔΕΘ, προσθέτοντας ότι αυτό θα επιδιώξει και ότι αυτό είναι κάτι που σήμερα έχει τις πολύ περισσότερες πιθανότητες να συμβεί.

Εξήγησε ότι η πολιτική σταθερότητα είναι προϋπόθεση για να πάει καλύτερα η οικονομία και πως θέλει να είναι η πρώτη κυβέρνηση που ολοκληρώνει την 4ετία. Προσέθεσε ακόμη ότι οι ευρωεκλογές θα δώσουν τη δυνατότητα να αποκατασταθεί και η πραγματικότητα που πολλές φορές παραμορφώνεται από τις δημοσκοπήσεις.

Υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές του Οκτώβρη του 2019 ακριβώς γιατί είναι η πολιτική δύναμη που κατάφερε εκεί που απέτυχαν οι προηγούμενες, να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και να διατηρήσει συνθήκες ισορροπίας και κοινωνικής προστασίας στην κοινωνία και έχει σχέδιο-όραμα για τη χώρα.

«Το βασικό δίλημμα της αναμέτρησης είναι αν θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω», τόνισε.

«Αυτόν τον σχεδιασμό θα ακολουθήσουμε», είπε και προσέθεσε ότι «από εκεί και πέρα βέβαια όλα θα εξαρτηθούν και από την πορεία των πραγμάτων τους επόμενους μήνες, όμως ο σχεδιασμός είναι αυτός και πιστεύω ότι μπορούμε να τον καταφέρουμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ