Τσίπρας: Η κυβέρνηση οδηγεί τον τόπο σε πρωτοφανές αδιέξοδο

Τσίπρας: Η κυβέρνηση οδηγεί τον τόπο σε πρωτοφανές αδιέξοδο

 

Για «πρωτοφανές αδιέξοδο στο οποίο η κυβέρνηση οδηγεί τον τόπο», έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ενώ επανέλαβε την «αναγκαιότητα προσφυγής στις κάλπες».

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο κ. Τσίπρας κατά την εισήγησή του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος ανέφερε: «Μετά το φιάσκο των Παρισίων και το φιάσκο του Βερολίνου, ήρθε και το φιάσκο της Ουάσινγκτον για να επιβεβαιώσει την εικονική πραγματικότητα του Success story και να φανερώσει τη δραματική αποτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά».

«Προχθές στη Βουλή ζήτησα από τον κ. Σαμαρά να σταματήσει τους σχεδιασμούς της κλιμάκωσης της έντασης και της προσπάθειας αποσταθεροποίησης. Του ζήτησα τη συντεταγμένη και ομαλή προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία. Προτίμησε την τετράμηνη παράταση της έντασης και της κινδυνολογίας της αποσταθεροποίησης», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε:

«Στη γραμμή Σαμαρά, τα κυβερνητικά στελέχη επαναφέρουν σενάρια που βάζουν σε κίνδυνο τις καταθέσεις των πολιτών». 

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι «η προσπάθεια της κυβέρνησης να υπονομεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποσταθεροποιήσει τη χώρα».

 

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Τσίπρα με τους Δικαστικούς

Άδωνις: Ο Δραγασάκης δεν μπορεί να παραμείνει αντιπρόεδρος της Βουλής

Η αφιέρωση του Τατσόπουλου στον Σκουρλέτη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ