Τσιάρας στον Realfm 97,8: Γιατί διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ η Παπακώστα

Στη διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ αναφέρθηκε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τσιάρας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Σε κανέναν μας δεν είναι ευχάριστη αυτή η εξέλιξη… Υπάρχει μία κεντρική γραμμή της παράταξης του κόμματος, κάθε συντεταγμένου κόμματος, που κατά βάση εκφράζεται από τον Πρόεδρο της εκάστοτε κοινοβουλευτικής ομάδας, του εκάστοτε κόμματος. Η κ. Παπακώστα, λυπάμαι που θα το πω, αλλά πολλές φορές παρεξέκλινε αυτής της γραμμής και αυτός ήταν λόγος για τον οποίο δεν μπορούσε πλέον να βρίσκεται συντεταγμένη και η ίδια στην παράταξη της ΝΔ. Αντιλαμβάνεστε ότι όταν κανείς εντάσσει τον εαυτό του σε ένα πολιτικό κόμμα, σε μία παράταξη, είναι αναγκασμένος πέραν των υπολοίπων ζητημάτων και θεμάτων που μπορεί να κρατά για τον εαυτό του ως άποψη, να συντάσσεται με συγκεκριμένες απόψεις” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιάρας και πρόσθεσε:

“Την ίδια μέρα, δηλαδή την Τετάρτη που υπήρξε το απόγευμα η εξέλιξη και οδηγηθήκαμε χθες το πρωί στην έξοδο της από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, υπήρχε κοινοβουλευτική ομάδα, είχε όλη την άνεση και όλη τη δυνατότητα η ίδια να μιλήσει ή να εκφράσει μία διαφορετική άποψη εάν και εφόσον υπήρχε… Αντιλαμβάνεστε ότι στα μεγάλα κόμματα δεν μπορεί να υπάρχουν τόσο διαφορετικές φωνές… Εάν πρέπει να πάμε στην επόμενη μέρα μέσα από μία σοβαρή προσπάθεια που χρειάζεται όλη η ελληνική κοινωνία, το παιδαγωγικό και πολιτικό μήνυμα που κατά βάση εκπέμπεται από τον πρόεδρο του κόμματος, πρέπει να είναι οδηγός για οποιονδήποτε βουλευτή”.

“Δεν έχει καμία σχέση η διαγραφή της με την αντίθεση της με τον κ. Γεωργιάδη… Διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν, όταν όμως αυτές εκφράζονται δημόσια και αυτές φεύγουν από τη βασική γραμμή του κόμματος, τότε προφανώς υπάρχει πρόβλημα. Νομίζω ότι η κ. Παπακώστα αυτή την αφορμή την έδωσε περισσότερες από μία φορά. Νομίζω ότι ο καθένας οδηγεί την εξέλιξη που μπορεί να έχει στο μυαλό του είτε με αστοχίες, είτε με κινήσεις που για οποιανδήποτε λόγο μπορεί να υπαγορεύονται από ένα γενικότερο προσωπικό πιστεύω” ανέφερε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ