Τσαπανίδου: Περιμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις για τη δήλωση του κ. Αθανασίου για τον κ. Κανελλόπουλο

«Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου αποκάλεσε χθες τον κ. Κανελλόπουλο “βαθύτατα δημοκρατικό άνθρωπο”. Τον παραλίγο πρόεδρο του κόμματος Κασιδιάρη! Τι ακριβώς συμβαίνει;», σημειώνει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

«Βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης σε υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Κανελλόπουλο όπως αναφέρει δημοσίευμα; Με τον κ. Τζήμερο μήπως; Συναντήθηκε μαζί τους στο Μέγαρο Μαξίμου;. Περιμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις», καταλήγει η Πόπη Τσαπανίδου.

«Όταν ήμουν πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ο κ. Κανελλόπουλος ήταν μέλος της Ένωσης και μάλιστα όταν είχα την προεδρία της Ένωσης, ο κ. Κανελλόπουλος ήταν και αντιπρόεδρος. Και μέχρι τότε ήταν ένας βαθύτατα δημοκρατικός άνθρωπος και φαντάζομαι ότι και τώρα πρέπει να είναι. Δεν είχε δείξει δείγματα στην αντιμετώπιση των συναδέλφων και στο βίωμά του», είπε, μεταξύ άλλων, ο Χαράλαμπος Αθανασίου μιλώντας στο MEGA.

«Το τι έγινε και τι παρασκήνιο υπάρχει, εγώ δεν μπορώ να σας το πω, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η απόφαση του Αρείου Πάγου είναι πάρα πολύ σωστή, σύμφωνα με τις διατάξεις του Συντάγματος και την κείμενη νομοθεσία, δεν υπάρχει θέμα αντισυνταγματικότητας και νομίζω ότι ορθώς ετέθη εκτός εκλογικής διαδικασίας το κόμμα Κασιδιάρη» πρόσθεσε ο Χαράλαμπος Αθανασίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ