Τοσουνίδης: Πριν από την ψήφιση του πρωτοκόλλου θα διαγράψουμε τον Παπαχριστόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

«Με οποιοδήποτε κόστος θα υπηρετήσουμε αυτά που πιστεύουμε και υποσχεθήκαμε απέναντι στους Έλληνες. Οι κινήσεις μας θα είναι πολιτικές σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός του κοινοβουλίου. Δεν σταματάμε τη δράση μας», ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, ο οποίος επεσήμανε: «Περιορίζονται δικαιώματα κοινοβουλευτικής ομάδας και δυσκολεύουν το έργο μας, αλλά το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι έξω στην κοινωνία».Ο κ. Τοσουνίδης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε μία διαδρομή συγκυβέρνησης με εξαιρετικά αποτελέσματα προς όφελος του ελληνικού λαού, την οποία όμως παραβίασε και οδηγηθήκαμε σε αυτή την κρίση και σε ενέργειες και πράξεις που τραυματίζουν τον κοινοβουλευτισμό. Αυτοί που ηγούνται αυτών των ενεργειών έχουν την πρώτη ευθύνη».Δείτε τις δηλώσεις του:

Μιλώντας επίσης στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», είπε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων πήρε πρωτοβουλίες να τελειώσει αυτό το γαϊτανάκι του “παραιτούμαι – δεν παραιτούμαι” του Θανάση Παπαχριστόπουλου

«Πριν από την ψήφιση του πρωτοκόλλου θα κινηθούμε για να τον διαγράψουμε από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων», διευκρίνισε ο κ.Τοσουνίδης και σε σχέση με τη διαφορετική αντιμετώπιση του κ.Παπαχριστόπουλου έναντι άλλων βουλευτών που διαγράφηκαν από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος πρόσθεσε: «Σε μία σχέση που αναγνωρίσαμε την καθαρή και τίμια στάση του, εγκαίρως κατατεθειμένη, ναι, κινηθήκαμε με ένα διαφορετικό κριτήριο για την περίπτωση, σεβόμενοι αυτό. Δυστυχώς όμως η αναβολή στην αναβολή που δίνει σε αυτή την απόφαση δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε άλλο να αναμένουμε».

«Για εμάς», υπογράμμισε, «το ζήτημα των αρχών αλλά και το ζήτημα της προάσπισης της Μακεδονίας είναι ψηλά και μη διαπραγματεύσιμο, έναντι οποιουδήποτε κόστους θα μείνουμε συνεπείς και πιστοί σε όλα αυτά, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κι ο Πάνος Καμμένος παραμένουμε συνεπείς και αταλάντευτοι σε αρχές και αξίες και πιστεύω που υπηρετούμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ