Τοσουνίδης: Αν κάποιοι εγκαταλείπουν το καράβι μας καλό τους ταξίδι – Εμείς συνεχίζουμε με χιλιάδες- ΒΙΝΤΕΟ

«Μέχρι προχθές μας κατήγγειλαν ότι θα κάνουμε κωλοτούμπα, τώρα που κάνουμε αυτά που λέμε, μας κατηγορούν ότι το στήσαμε», είπε στον ΑΝΤ1 για την αντιπολίτευση ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Όπως είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, η θέση του κόμματος απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι «διακηρυγμένη» εδώ και καιρό. «ΑΝΕΛ δεν είναι μόνο οι 4-5 του κοινοβουλίου, αλλά οι εκατοντάδες χιλιάδες που μας ψήφισαν. Οι μεμονωμένες συμπεριφορές δεν ορίζουν το κίνημα», ξεκαθάρισε ο ίδιος.

«Όταν συμφωνήσαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μπορούμε να άρουμε τις διαφορές, πράγματι είπαμε ότι μπορούμε αυτά που δεν προκύπτουν άμεσα, προς το παρόν να τα παραμερίσουμε κι όταν προκύψουν να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα», απάντησε κληθείς να απαντήσει στο γιατί είχαν ψηφίσει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ έκανε εκ νέου λόγο για δημοψήφισμα με αντικείμενο τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Ο Ζουράρις συνεργάζεται με τα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ, άρα δεν μπορεί να διαγραφεί», ανέφερε σχετικά με τον βουλευτή του κόμματος, ενώ παραδέχθηκε ότι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος δεν είναι συνεπής με την κομματική γραμμή.

Όπως είπε άλλωστε, «όταν μιλούμε για διαγραφές, μιλούμε για διαγραφές από τη συνείδηση των Ελλήνων»

«Αν κάποιοι εγκαταλείπουν το καράβι μας, καλό τους ταξίδι, εμείς συνεχίζουμε με χιλιάδες», σημείωσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ