Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για την αναφορά Μητσοτάκη στον Ανδρέα Παπανδρέου – «Ζουν με τον εφιάλτη του»

«Ο κ. Πρωθυπουργός συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση. Ζουν με τον εφιάλτη του Ανδρέα Παπανδρέου», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, σχολιάζοντας την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ανδρέα Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

Πρόταση δυσπιστίας – Μητσοτάκης: Από τα pampers πήγαμε στις σακούλες – Η κάλπη θα δώσει απάντηση και ισχυρή εντολή

«Με μια ανιστόρητη αναφορά, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε σήμερα μια ακόμη επικίνδυνη ακροβασία να καλύψει τις δικές του ενοχές.

Ο λαός όμως έχει μνήμη. Θυμάται αυτό που αποκλήθηκε «βρώμικο ‘89». Θυμάται την επιχείρηση σπίλωσης και συκοφάντησης του Ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Θυμάται και την πανηγυρική του αθώωση. Η ιστορία, κύριε Μητσοτάκη, δεν ξαναγράφεται και δεν παραγράφεται» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Θυμήθηκα όταν χρησιμοποιήσατε τη φράση «ένοχος ή βλάξ», έτσι δεν είναι, αυτό δεν είπατε; Αν δεν με απατά η μνήμη μου, αυτή τη φράση την είχε χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά ο μακαρίτης εκδότης της «Ελευθεροτυπίας» Κίτσος Τεγόπουλος αναφερόμενος τότε στον Ανδρέα Παπανδρέου, κάνοντας μια αναφορά στο σκάνδαλο Κοσκωτά. Το οποίο αφορούσε τον Παπανδρέου, τον Κουτσόγιωργα και τον κ. Μαντζουράνη, ο οποίος σήμερα είναι δικηγόρος του κ. Παππά.

Από τα pampers πήγαμε στις σακούλες. Προσέξτε, λοιπόν, όταν κάνετε τέτοιες ιστορικές αναφορές χωρίς να γνωρίζετε την προέλευσή τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ