Το σχόλιο του Γιάννη Οικονόμου για την ομιλία Σαμαρά

Για την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο πλαίσιο των εγκαινίων του ιδρύματος του πρώην πρωθυπουργού, ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Αντώνης Σαμαράς: Η παράταξη οφείλει να δώσει τη μάχη των εκλογών ενωμένη – Τι είπε για παρακολουθήσεις και μεταναστευτικό

Σε ό,τι αφορά στην χθεσινή ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέμεινε πως αυτή ισοδυναμεί με ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και σύμπλευσης της παράταξης τόσο σε επίπεδο εικόνας και συμβολισμών, όσο και σε επίπεδο ουσίας. Για τις απόψεις, που εξέφρασε για την οικονομία και τη φορολογία ο πρώην πρωθυπουργός, ο Γιάννης Οικονόμου επανέλαβε πως η κυβέρνηση παγίως δεν σχολιάζει προσωπικές απόψεις του πρώην πρωθυπουργού», είπε ο Γιάννης Οικονόμου. 

Ο κ. Οικονόμου επέμεινε πως στην υπόθεση των παρακολουθήσεων η θέση της κυβέρνησης είναι να μην μείνει καμία σκιά, ενώ επανέλαβε ότι η κυβέρνηση έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην εν εξελίξει έρευνα της Δικαιοσύνης.

Ίδρυμα Αντώνη Σαμαρά: ΦΩΤΟ από τα εγκαίνια – Χαμόγελα και «πηγαδάκια»

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ