Το πρώτο “ραντεβού”…

Το πρώτο τετ α τετ ως κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού έχουν σήμερα ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος και η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη.

 

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος από τις πρώτες ώρες που και η σύζυγός τους βρέθηκε στον Κορυδαλλό ξεκίνησε τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον σωφρονιστικό κώδικα, για να μπορέσει να έρθει σε επαφή με τη Βίκυ Σταμάτη.

Η διεύθυνση των φυλακών ενέκρινε το αίτημα του πρώην υπουργού και έτσι, σήμερα οι δυο τους θα συναντηθούν σε ειδικό χώρο.

Η συνάντηση θα γίνει υπό τη διακριτική παρουσία σωφρονιστικών υπαλλήλων, ενώ με βάση τον σωφρονιστικό κώδικα μπορεί να βλέπει ο ένας τον άλλον μία φορά την εβδομάδα για όσο καιρό παραμείνουν προσωρινά κρατούμενοι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Βασίλη Χειρδάρη, η Βίκυ Σταμάτη συνεχίζει την απεργία πείνας που άρχισε αμέσως μετά τη φυλάκισή της και πίνει μόνο νερό. Η ψυχική και η σωματική της κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή και για τον λόγο αυτό, αν χρειαστεί θα ζητηθεί ιατρική παρέμβαση.

Παρ’ όλα αυτά, εκείνη φέρεται αποφασισμένη να συνεχίσει στον δρόμο που επέλεξε διαμαρτυρόμενη για την άδικη, όπως τη θεωρεί, απόφαση περί της προφυλάκισής της.    Πηγή: tanea.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ