Το πόθεν έσχες του Νίκου Μιχαλολιάκου

Το πόθεν έσχες του Νίκου Μιχαλολιάκου

 

 

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, υπέβαλε από κοινού με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, δήλωση πόθεν έσχες για το 2011, ως υπεύθυνος οικονομικών του κόμματος, αφού τότε η Χρυσή Αυγή δεν είχε μπει ακόμα στη Βουλή.

Από τις σχετικές δηλώσεις προκύπτει ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε εισοδήματα 22.915, 53 ευρώ, ενώ η Ελένη Ζαρούλια 17.659, 45 ευρώ.

Επιπλέον η κ. Ζαρούλια είναι ιδιοκτήτρια τεσσάρων καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας και ενός διαμερίσματος 111 τμ στο Μαρούσι.  Ο ίδιος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής διαθέτει την ψιλή κυριότητα σε τέσσερα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας καθώς και σε ένα ακίνητο στο Γύθειο.

Ο κ. Μιχαλολιάκος έχει συνολικές καταθέσεις 3.614 ευρώ, ενώ η σύζυγός του 3.378,73 ευρώ.

Ακόμη ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής με τη σύζυγό του έχουν στην κατοχή τους ένα αυτοκίνητο 1.600 κυβικών, το οποίο απέκτησαν το 2004 έναντι 11.000 ευρώ.

Τέλος, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, είναι μέτοχος σε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ,χωρίς να δίνονται ωστόσο, επιπλέον στοιχεία.

 

Στις δηλώσεις πόθεν έσχες, σημειώνουμε, ότι δεν περιλαμβάνονται και εκείνες των βουλευτών του κόμματος, καθώς είναι υποχρεωμένοι να υποβάλουν τα πόθεν έσχες τους από εδώ και στο εξής.  

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ