Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Χατζηδάκη

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Χατζηδάκη

 ”Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια για την αντιμετώπιση των στρεβλώσεων της αγοράς”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Θάνος Μωραίτης, σχολιάζοντας τα μέτρα της που προωθεί η κυβέρνηση για την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων.

Οι σημερινές ανακοινώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης  για την αγορά καυσίμων είναι αναμφίβολα στη θετική κατεύθυνση. Οι σχετικές προσπάθειες που ξεκίνησαν το 2009 ολοκληρώθηκαν σταδιακά από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ οι οποίες απέδειξαν την πολιτική βούλησή τους για την αντιμετώπιση των στρεβλώσεων της αγοράς καυσίμων. Το νέο κανονιστικό πλαίσιο ολοκληρώθηκε με τον νόμο 4072 (ψηφίστηκε τον Απρίλιο του 2012 με πρωτοβουλία της τότε πολιτικής ηγεσίας των Υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης) με το οποίο επεκτάθηκε η εφαρμογή του συστήματος εισροών – εκροών  σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής αλυσίδας (από το διυλιστήριο μέχρι το πρατήριο)”, τονίζει ο εισηγητής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, για το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Υπογραμμίζει επίσης ότι ”έξι μήνες μετά το Υπουργείο προχωρά στην εφαρμογή του νέου νομοθετικού πλαισίου με την έκδοση των απαραιτήτων υπουργικών αποφάσεων. Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει έμπρακτα για μια ακόμη φορά την προσπάθεια για την αντιμετώπιση των στρεβλώσεων της αγοράς και καλεί το αρμόδιο υπουργείο να προχωρήσει χωρίς άλλες καθυστερήσεις και με αποφασιστικότητα στην πλήρη εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου”.

 

Διαβάστε επίσης

Κακλαμάνης:Να γίνουν πράξη οι εξαγγελίες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ