Το “παράπονο” του Ν.Παναγιωτόπουλου

Το “παράπονο” του Ν.Παναγιωτόπουλου

 

Για την αποχώρησή του από το υπουργείο Εργασίας, μίλησε στο ραδιόφωνο του ALPHA ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, κάνοντας λόγο για “πικρή γεύση στο στόμα”…

Ερωτηθείς αν νιώθει πικραμένος, ο κ. Παναγιωτόπουλος, απάντησε: “Πίκρα δεν μπορώ να πω,κάθε τέτοια αλλαγή πορείας δημιουργεί μια πικρή γεύση στο στόμα αλλά με δεδομένο οτι εισπράττω εύσημα οτι δούλεψα πολύ και με ένα δρόμο όλο στροφές, το ζήτημα είναι να μη φύγεις στο γκρεμό”

 

Φροντίσαμε να μην εκραγεί(το υπουργείο) κατα τη θητεία μας, απαλύναμε πολλές έριδες,αντιθέσεις και καυγάδες, βγήκε δουλειά, τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι δεν διαμηνύθηκε δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του.

“Προκειμένου να καταστεί δυνατός ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έπρεπε να ικανοποιηθούν και απαιτήσεις για είσοδο στελεχων απο το ΠΑΣΟΚ. Άρα επρεπε καποιοι να φύγουν, ένας απ’ αυτούς ήμουν κ εγώ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

“Εύχομαι ο διαδοχός μου ο κ.Κεγκέρογλου να δουλέψει σκληρά για να αντιμετωπίσει τα πολλά και δύσκολα προβλήματα”, πρόσθεσε ο απερχόμενος υφυπουργός Εργασίας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ