Το παράπονο του Λεβέντη για τον Ομπάμα – ΒΙΝΤΕΟ

«Την ελάσσονα αντιπολίτευση την αποκλείσατε και καλέσατε πρυτάνεις και πρωθυπουργούς ενενήντα ετών. Κρυφτήκατε πίσω από το αυστηρό πρωτόκολλο. Θα έχανε ο κ. Τσίπρας κάτι αν η Γεννηματά, ο Θεοδωράκης και εγώ βρισκόμασταν στο δείπνο; Μήπως υπάρχει φόβος να μάθει ο ξένος ηγέτης ότι υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις;» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης από το βήμα της Βουλής, με αφορμή την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου και την απόφαση να μην παρίσταται στο δείπνο με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα.

Αναφορικά με την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο κ. Λεβέντης σχολίασε ότι: «Είναι μια μεγάλη μέρα, όπου δοξάζουμε ανθρώπους που απένταροι πρόταξαν τα στήθη τους χωρίς προοπτική και καμιά σιγουριά, απέναντι σε μια οργανωμένη χούντα. Υπήρξαν άνθρωποι που ρίσκαραν τα πάντα και το έκαναν για τη δημοκρατία».

Ο κ. Λεβέντης έκανε λόγο για το ελληνικό χρέος, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση λέγοντας ότι: «Γιατί επιμένετε τόσο πολύ στην μείωση του χρέους που γνωρίζετε προεξοφλημένα ότι θα αποτύχετε εκεί».

Δείτε το βίντεο:

 Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Η δημοκρατία στην Ελλάδα των μνημονίων έχει πληγεί και υποβαθμιστεί – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Θεοδωράκης για την επέτειο του Πολυτεχνείου: Δουλειές, παιδεία, αξιοκρατία – ΒΙΝΤΕΟ

Λεβέντης: Κάποιοι εμποδίζουν τον Ομπάμα να γίνει γνώστης των θέσεων των υπόλοιπων κομμάτων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ