Το mail του Μανιτάκη και η αντίδραση του Μαξίμου

Το mail του Μανιτάκη και η αντίδραση του Μαξίμου

 

Αιχμές για τους χειρισμούς του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, αφήνει το Μέγαρο Μαξίμου αναφορικά με την επίμαχη διάταξη του πολυνομοσχεδίου η οποία προέβλεπε την κατάργηση της έκδοσης δικαστικών προσωρινών διαταγών που αφορούν απολυμένους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm, ο κ. Μανιτάκης έστειλε με mail στις 3 το μεσημέρι τις ρυθμίσεις στον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο, προκειμένου να συμπεριληφθούν στο πολυνομοσχέδιο. Όταν ο κ. Μπαλτάκος είδε την επίμαχη ρύθμιση, επικοινώνησε με τον υπουργό και του ανέφερε ότι πρόκειται για διατάξεις που αφορούν άλλο υπουργείο και συγκεκριμένα το υπουργείο Δικαιοσύνης. Τον ρώτησε λοιπόν, αν επικοινώνησε με τον υπουργό, Αντώνη Ρουπακιώτη.

Ο Αντώνης Μανιτάκης, σύμφωνα με τον Real Fm, φέρεται να του απάντησε αρνητικά ωστόσο είπε στον κ. Μπαλτάκο ότι ενημέρωσε τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού, Σταύρο Παπασταύρο.

Ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία του Τάκη Μπαλτάκου με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, όπου ο γραμματέας της κυβέρνησης του είπε ότι στο πολυνομοσχέδιο υπάρχουν διατάξεις που έρχονται από άλλα υπουργεία αλλά αφορούν το δικό του και του τις έστειλε για να τις δει και ο ίδιος.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν, σύμφωνα με τον Real Fm, ότι η ένταση που προκλήθηκε χθες για την επίμαχη διάταξη του πολυνομοσχεδίου αποδίδεται σε ασυνεννοησία των δύο υπουργών. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ